Zoek op plantnaam
 

Nieuws

<< terug naar index

  • AVG Nieuwe Privacywet
  • Datum: 30-05-2018

Privacy

Jan den Hertog Tuinplanten Boskoop respecteert de privacy van alle gebruikers van www.bomenzoeker.nl. Tevens draagt Jan den Hertog Tuinplanten Boskoop er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw vragen te beantwoorden en u te informeren over onze diensten. Voor het overige zullen wij uw persoonlijke gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Jan den Hertog Tuinplanten Boskoop zal uw gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij uitvoeren van onze diensten.

Op verzoek kunnen wij altijd opgeslagen gegevens aanleveren, en als u wilt dat wij deze uit onze database verwijderen is een e-mail met dit verzoek naar ons voldoende.

Door in te loggen in uw account kunt u zich aan- of afmelden voor eventuele nieuwsbrieven. Tevens kunt u daar bij Profiel zien welke gegevens we van u hebben opgeslagen. In de praktijk zijn dit uitsluitend adresgegevens voor levering van uw bestellingen, en de inhoud van de door u bestelde producten staat bij Verwerkte Orders.