Zoek op plantnaam
 

Home

Welkom op de website van Jan den Hertog - Tuinplanten Boskoop.

Wij bieden u één van de grootste assortimenten tuinplanten op onze Kwekerij/Tuincentrum Zijde 167 in Boskoop (Tegenover de Watertoren) Openingstijden Tuincentrum

Hier hebben we 12 maanden per jaar een speciaal sortiment winterharde tuinplanten op voorraad. In Boskoop zijn dit vooral veel vaste planten, leibomen, vruchtbomen en kleinfruit, kruiden, heg- en haagplanten en natuurlijk ons beroemde seizoensgebonden sortiment goedkope groenteplantjes en groentezaden. De groenteplantjes voor de moestuin zijn vooralsnog niet online te bestellen, maar alleen te koop in onze kwekerij in Boskoop.

Winkelt u graag online vanuit huis, dan kunt u gebruik maken van onze webwinkel Bomenzoeker.nl. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of we zetten het voor u klaar bij ons op de Zijde 167 in Boskoop. Planten kopen wordt dus heel eenvoudig. Online planten bestellen wordt hiermee door ons mogelijk gemaakt. 

Bij bezorgen berekent de webwinkel automatisch de volgende tarieven;

  • Bij bestellingen tot € 250,- berekent de webwinkel € 9,75 bezorgkosten.
  • Bij bestellingen tot € 250,- en langer dan 175 cm of zwaarder dan 25 kilo € 16,75 bezorgkosten.
  • Boven de € 250,- worden er geen bezorgkosten berekend.
  • Als u alleen zaden bestelt, vanaf € 15,- gratis bezorging.
  • Bij een zadenbestelling tot € 15,- wordt er automatisch € 2,95 bezorgkosten berekend. Voor gemengde bestellingen geldt het tarief uit de bovenste drie regels.

We kunnen niet garanderen dat alle voorraad die u in onze webwinkel vindt, ook aanwezig is op onze lokatie  Zijde 167 in Boskoop. Onze voorraden staan verspreid op verschillende plekken door Nederland. Als u een bepaalde maat  enkele dagen van tevoren reserveert via de webwinkel zorgen wij dat deze in Boskoop staat als u langskomt.

U bent natuurlijk altijd welkom om onze kwekerij te bezoeken tijdens openingstijden.

Zorg voor goede laarzen of kleding die een beetje vies mag worden als u langskomt. De grond in Boskoop is vaak erg nat doordat het een voormalig moeras is. Op onze kwekerij kunnen we dus niet altijd voorkomen dat er wat plassen, losse grond of bagger op de paden ligt.

Veel winkel- en tuinierplezier!