Uw mening

Laatste mening

Rode beukjes

 Wortelgoed

wortelgoed Dit icoon geeft aan dat een plant (ook) als wortelgoed verkrijgbaar is.

Zoek op plantnaam
 

Home

tuinplanten

Midden in het centrum van de sierteelt - Boskoop - kunnen wij u het grootste assortiment tuinplanten aanbieden. Het assortiment bestaat o.a. uit Heesters, Coniferen, Laan- en leibomen, Vaste planten, Groenteplantjes en Vruchtbomen. Ook via onze webwinkel. Online planten kopen (tuinplanten en bomen) wordt hiermee door ons mogelijk gemaakt.

Aan de linkerzijde van de website vindt u een menu met diverse plantensoorten. Als u op zoek bent naar een specifieke plant kunt u ook de zoek-een-plant-functie bovenaan de website gebruiken; u kunt zoeken op een deel van de Latijnse of Nederlandse benaming van een plant.

Kunt u de plant niet vinden op onze website, stuur ons dan een e-mail. Het kan zijn dat de plant nog niet beschikbaar is op de website, maar dat wij de plant wel kunnen leveren.

We kunnen niet garanderen dat alle voorraad die u in onze webwinkel vindt, ook aanwezig is op onze lokatie  Zijde 167 in Boskoop. Onze voorraden staan verspreid op verschillende plekken door Nederland. Als u een bepaalde maat  enkele dagen van tevoren reserveert via de webwinkel zorgen wij dat deze in Boskoop staat als u langskomt.